Millores de la senyalètica a l'EMT

Quines son les millores de la senyalística?

Informació més entenedora

Hem elaborat una nova senyalística, personalitzada per a cada parada, i un nou plànol, per a que et moguis per Palma de la manera més eficient possible, tot lligat amb uns nous rètols al frontal i lateral dels busos perquè trobis la teva destinació de forma més intuïtiva.

 

Termo

 

Parades

Hem actualitzat el nom de parades, per a afegir-hi topònims i punts d’interès de la ciutat que ajudin les persones usuàries a ubicar-se durant el trajecte i identificar amb més certesa la parada més pròxima a la seva destinació.

 

Plànol

El plànol, de caire esquemàtic, reforça la visió general de la xarxa i fa evidents les possibles interconnexions a les parades comunes i pròximes. S’hi han afegit alguns temps entre parades i corredors a peu, i s’hi diferencien amb una línia més gruixada les línies amb més freqüència perquè sigui més fàcil triar la forma més ràpida d’arribar allà on vagis.

Map

Termòmetres

A cada parada s’informa de tots els punts on es pot arribar des de la parada en qüestió, sense cap transbordament. La intenció és que les persones usuàries vegin amb només un cop d’ull totes les opcions que tenen per a arribar a més llocs, i de la manera més fàcil i directa. A cada termòmetre s’hi identifiquen de forma més clara quins són els principals punts d’interès i la interconnexió amb altres xarxes de transport: metro, tren i bus interurbà.

 

Rètols del bus

Els rètols del frontal del bus són més senzills i bons de llegir, per a facilitar-ne la comprensió i agilitzar el servei. És important recordar que els autobusos poden fer recorreguts parcials i acabar a una parada intermèdia (senyalitzats amb la lletra P darrere el número de línia) o tenir destinacions diferents d’acord amb l’horari establert.


bus

Estático: pie de página

 

  971 214 444

  900 701 127

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas