Editor de continguts

La línia 2 de l’EMT Palma que recorre tot el centre històric i comercial esdevé gratuïta

NOTÍCIES

18 de set. 2021

La línia 2 de l’EMT Palma que recorre tot el centre històric i comercial esdevé gratuïta
La línia 2 de l’EMT Palma que recorre tot el centre històric i comercial esdevé gratuïta

El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el gerent de l’EMT Palma, Mateu Marcús, la directora general de l’àrea, Irene Nombela i el gerent de l’SMAP, Pedro Manera han anunciat avui que la línia 2 de l’EMT Palma, que és gratuïta durant aquesta setmana amb motiu de la de la Setmana Europea de la Mobilitat Europea, esdevé gratuïta des d’avui de forma permanent. Aquesta acció, que ja s’aplica a altres grans ciutats espanyoles i europees on s’ha anat consolidant l’aposta per guanyar espai pels vianants, vol recolzar el conjunt de mesures del Pla Palma Camina que es comença a fer realitat.

“A partir d’ara l’accés al centre en bus serà gratuït per tothom. Donam alternatives al vehicle privat reforçant el transport públic, ampliant i renovant la xarxa de Bicipalma i oferint abonaments als aparcaments públics bonificats” ha dit el batle, que ha recordat que aquest conjunt d’accions s’emmarquen en l’aposta de fer de Palma una ciutat més sostenible.

A més, el bus que realitza aquest recorregut circular pel centre històric estarà vinilat amb la imatge de Palma Camina i aquesta línia passarà a denominar-se Centre Ciutat. A partir de la setmana que ve les persones usuàries d’aquesta línia hauran de validar el viatge amb la targeta ciutadana tot que el viatge no es descomptarà i a les persones sense targeta ciutadana se’ls lliurarà un bitllet senzill a preu “0”.

La línia Centre Ciutat té una freqüència de cada mitja hora amb una primera sortida a les 7 del matí i una darrera sortida a les 20.20 hores i connecta el centre amb barris com Bons Aires, es Fortí o Camp d’en Serralta. El recorregut que realitza, i que es va ampliar ara fa un any atenent peticions de diferents entitats veïnals, és el següent: Escola Graduada, Gabriel Alomar - Sindicat, Grans Magatzems – Sindicat, Pl. d'Espanya - Estació intermodal, Comte Sallent, General Riera – Ticià, Balanguera, Rodríguez Méndez – Argentina, Passeig Mallorca / Instituts, Jaume III, pl. de la Reina / Catedral, pl Cort, pl. d'en Coll, pl. de sa Quartera, Jutjats Nous.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas