Editor de continguts

Un bus solidari de l’EMT recollirà juguetes noves, no bèl·liques i no sexistes per als infants de famílies vulnerables

NOTÍCIES

23 de des. 2020

Un bus solidari de l’EMT recollirà juguetes noves, no bèl·liques i no sexistes per als infants de famílies vulnerables

L’EMT i l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament col·laboren així amb la campanya de recollida de juguetes engegada per la Creu Roja a nivell estatal amb el lema “Els seus drets en joc”

Hila: És un moment de solidaritat, d’estar al costat de qui no té; demanam a la ciutadania de Palma que demà s’apropi a les aturades de l’EMT i deixin una jugueta nova”


Els vehicles i les aturades de L2 Centre Històric de l’EMT es transformaran demà dia 23 de desembre, entre les entre les 16 i les 20 hores, en un bus solidari . Així, totes les persones de Palma que ho desitgin podran acostar-se a una de les 15 aturades d’aquesta línea i lliurar juguetes noves, no sexistes i no bèl·liques per a participar així en la campanya “Els seus drets en joc” de Creu Roja Joventut que ha rebut el suport de l’EMT, l’àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament i el Consell de la Infància i Creu Roja Joventut.

El batle de Palma, Jose Hila, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i Elena Muñoz, de Creu Roja Joventut, han convidat a la ciutadania a participar en aquesta iniciativa que s’emmarca en la campanya impulsada a nivell estatal per la Creu Roja i que ha habilitat punts de recollida de juguetes a diferents ciutats de l’estat. La presentació ha comptat també amb l’assistència del gerent de l’EMT, Mateu Marcús, el president de l’Associació de Veïns d’Es Fortí, Salvador Maimó, que dona suport a la iniciativa i la directora general d’Infància, Comunitari i Projectes, Marga Gayà.

Hila ha demanat a la ciutadania que s’apropi demà a les aturades de la L2 de l’EMT i deixin una jugueta nova. “És un moment de solidaritat, d’estar al costat de qui no té i amb aquesta campanya aconseguirem que els nins, que s’han portat súper bé aquests mesos durant la pandèmia, els hi arribin juguetes noves”, ha dit.

Noguera, ha recordat que la Creu Roja és una entitat que forma part del Consell de la Infància. “A la Palma ciutat Amiga de la Infància no pot haver cap nin sense regal”, ha dit.

Així, a més de les aturades de l’EMT, es podran deixar juguetes a quatre punts de Palma habilitats per Creu Roja i a altres punts de Mallorca també s’ha habilitat la possibilitat de realitzar un donatiu via SMS o bé fent una cridada. La web http://www.susderechosenjuego.com/ informa del llistat de punts i del tipus de juguetes que es poden lliurar. Així mateix, la web de l’EMT https://pujaalbus.org/bussolidari inclou tota la informació sobre les aturades i horaris del bus solidari al qual diferents voluntaris realitzaran la recollida de juguetes.

Demà horabaixa cada una de les aturades esdevindrà un punt de recollida al qual els veïns i veïnes que ho desitgin podran aportar la seva jugueta que, posteriorment, a traves de la Creu Roja, es distribuiran entre famílies vulnerables.

Des de l’EMT s’ha fet una crida perquè les entitats veïnals que ho desitgin també se sumin a aquesta iniciativa i contribueixin en la seva difusió.

 

Les aturades de la L2 de l’EMT on es podran deixar juguetes són les següents:

-Balanguera, 27

-Rodríguez Méndez-Argentin

-Passeig Mallorca-Instituts

-Jaume III

-Plaça de la Reina-Catedral

-Plaça de Cort

-Plaça d’en Coll

-Plaça de sa Quartera

-Jutjats Nous

-Gabriel Alomar-Sindicat

-Grans Magatzems-Sindicats

-Plaça d’Espanya

-Comte Sallent-Alemanya

-General Riera-Ticià

-Parc de sa Riera

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas