Editor de continguts

Targeta Ciutadana, benvinguda al metro!

NOTÍCIES

20 de set. 2018

Targeta Ciutadana, benvinguda al metro!
Per primera vegada, puja al metro de la línia 1 (Palma-UIB) amb la targeta ciutadana.

La Targeta Ciutadana funciona igual que en la xarxa EMT. Tots els descomptes responen als mateixos perfils d’usuari del bus urbà. Així, quan s’utilitzi com a targeta moneder, el descompte que s’aplicarà del bitllet senzill dependrà del perfil de l'usuari: Resident, Menors 5-14 anys , Menors 15-16 anys, Estudiant, Família nombrosa, Carnet Verd, Carnet Gran A, Carnet Gran B.

Pel que fa als abonaments només seran vàlids dos tipus, els de viatges il·limitats durant 30 dies per a resident i per a estudiant i universitari. A més, recordam que l’usuari té un transbordament gratuït entre el bus EMT i el metro, sempre i quan es realitzi dins dels 90 minuts següents a la primera validació de la targeta.

L’ús de la targeta ciutadana al metro representa la primera passa de la integració tarifària entre les dues xarxes de transport públic de Mallorca, l’EMT i el TIB (bus interurbà, tren i metro). L'objectiu de la integració és facilitar la possibilitat d'intercanviar de mode de transport emprant les targetes actuals, la ciutadana i la intermodal. El procés d’integració identifica dues fases. La primera és la implantació de la Targeta Ciutadana com a suport de títol de viatge vàlid en el servei de metro amb itinerari entre la plaça d’Espanya i la Universitat de les Illes Balears. La segona fase serà la implantació de la nova Targeta Intermodal en la xarxa de transport de l’EMT Palma, fomentant els transbordaments entre les xarxes d’autobús urbana i interurbana.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas