Editor de continguts

La Línea Centre Circular de l’EMT Palma i Palma Activa contribueixen a divulgar els establiments emblemàtics

NOTÍCIES

21 de nov. 2021

La Línea Centre Circular de l’EMT Palma i Palma Activa contribueixen a divulgar els establiments emblemàtics
La Línea Centre Circular de l’EMT Palma i Palma Activa contribueixen a divulgar els establiments emblemàtics

Dalmau: “Aquesta acció promocional vol contribuir a dinamitzar tot el teixit comercial del centre de Palma i donar a conèixer el patrimoni comercial durant aquestes dates nadalenques”

Romero: “Els establiments emblemàtics formen part de la història de la ciutat i des de l'Ajuntament volem convidar a la ciutadania a que els visitin per garantir la seva continuïtat"

Durant el primer mes de gratuïtat el volum de persones usuàries de la Línia Centre Ciutat Circular ha crescut un 92% respecte el mateix mes de l’any passat amb un total de 6.121 passatgers

 

Palma, 21 de novembre de 2021.-

L’EMT Palma i Palma Activa col·laboren per fomentar l’accés en transport públic als més de 90 establiments emblemàtics de Palma, majoritàriament situats al voltant del centre històric de la ciutat.

Així, a partir d’aquesta setmana i coincidint amb la propera encesa de llums de Nadal, l’obertura dels tradicionals mercadets nadalencs i una major activitat comercial al centre de Palma, la línia gratuïta Centre Circular (abans L2) posarà a l’abast tots els seus passatgers un expositor a l’interior del bus amb mapes gratuïts on se situen tots els establiments emblemàtics de Palma agrupats per categories com alimentació, joieries, forns i pastisseries, salut i estètic, llar, mobiliari i decoració, papereria i impremta, moda i complements, restauració i altres.

Al mapa surten tant els noms de les empreses com la seva ubicació i quina és l’aturada de bus de la Línia CC més propera. Així mateix, s’explica la importància de l’aportació a l’activitat econòmica que han generat aquestes empreses que formen part de la memòria col·lectiva i permeten identificar la ciutat i les barriades vertebrant relacions socials.

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, convida a tothom a pujar a la línia Centre Circular per gaudir del Nadal a Palma i afavorir així tant els comerços emblemàtics com tot el teixit comercial del centre de Palma. “Aquesta acció promocional és un binomi entre l’EMT Palma i Palma Activa que fomenta l’ús del transport públic per accedir al centre i per conèixer i consumir a tendes i establiments que formen part del llegat de Palma i contribuir a més a dinamitzar tot el teixit comercial situat al centre de la ciutat”, ha dit Dalmau.

En aquest sentit, el tinent de batle ha posat en valor la bona acollida ciutadana de la gratuïtat de la línia Centre Circular (abans L2). De fet, el número de passatgers d’aquesta línia han crescut en un 92% respecte al mateix mes de l’any passat “Aquest mes d’octubre el volum de passatgers de la Línia Centre Circular ha estat de 6.121 persones, una xifra que durant el mateix mes de l’any passat fou de 3.185; per tant les dades ens indiquen que aquesta iniciativa ha tingut una bona acollida que esperem que es vagi consolidant mes rere mes” ha explicat.

Cal recordar que la gratuïtat de la Línia CC té per objectiu oferir una alternativa per accedir al centre en transport públic arran del conjunt de mesures de Palma Camina.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero, anima a la ciutadania a fer servir la línea Centre Circular de l’EMT Palma aprofitant les dates nadalenques. “Els establiments emblemàtics formen part de la història de la ciutat i des de l’Ajuntament volem convidar a la ciutadania a que els visitin per garantir la seva continuïtat", diu el regidor.

Més de 10.000 unitats a busos, OACS, establiments i biblioteques

Amb aquesta acció, que preveu la distribució de més de 10.000 unitats de mapes desplegables en DIN A 3 i que es distribuiran a més de dins la pròpia línia Centre Circular a OACS i biblioteques i als establiments adherits, l’EMT Palma i l’àrea de Mobilitat, juntament amb Palma Activa volen contribuir a dinamitzar el teixit del petit comerç de Palma.

La línia Centre Circular té una freqüència de pas de cada 30 minuts i des mitjans del passat mes de setembre és gratuïta.

 

Descarregar versió en PDFEstático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas