Editor de continguts

L’EMT Palma edita per Sant Jordi el conte “Na Posidònia i la mar blava” sobre la petjada de carboni

NOTÍCIES

23 d’abr. 2022

L’EMT Palma edita per Sant Jordi el conte “Na Posidònia i la mar blava” sobre la petjada de carboni

Dalmau: “La intenció és poder incorporar a l’activitat educativa de l’EMT Palma nous personatges, com na Posidònia i en Neptú, que contribueixen a conscienciar a les noves generacions de la importància de viatjar en un transport públic sostenible”

L’EMT Palma distribuirà aquest nou conte demà, dia de Sant Jordi i diumenge, amb motiu del Diumenge de l’Àngel

 

 

 

L’EMT Palma ha editat un conte titulat Na Posidònia i la mar blava. Una història sobre la petjada de carboni que es començarà a distribuir demà dissabte, dia de Sant Jordi i que estarà disponible també al castell de Bellver aquest diumenge amb motiu del Diumenge de l’Àngel, que enguany incorpora l’activitat “Na Torí i els seus amics a la ciutat verda” amb diferents busos a l’esplanada de l’aparcament de Bellver.

Aquest conte explica la història de Na Posidònia i l’efecte que té per filtrar l’aigua i de Neptú, el primer bus que funcionarà amb hidrogen verd, un combustible que s’extreu de l’aigua amb energia solar gràcies a les plantes fotovoltaiques.

A traves de dibuixos i il·lustracions aquest conte explica de forma senzilla què és la petjada de carboni i què es pot fer per reduir-la, així com la contribució de les praderies de posidònia a tenir un planeta més sostenible i saludable.

El personatge de na Posidònia i de Neptú continua amb la col·lecció iniciada l’any passat amb el conte Na Torí i els seus amics a la ciutat verda i que ha esdevingut en el principal protagonista de les activitats educatives de l’EMT Palma a les escoles.

En aquest sentit, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, explica que en els propers mesos aquest conte que ara s’edita permetrà incorporar el personatge

de “Neptú” en forma de bus a les activitats educatives de l’EMT Palma. “Enguany aquestes activitats han estat un èxit i volem que es vagin renovant i explicant a les futures generacions com funcionen els nous busos de l’EMT Palma amb energies netes com el gas natural o l’hidrògen verd i com agafar un bus contribueix a minvar la petjada de carboni”, explica Dalmau.

L’EMT Palma editarà 5.000 unitats d’aquest conte que es distribuirà tant a la xarxa de biblioteques municipals com a les oficines de l’EMT Palma al carrer Anselm Clavé i la previsió és que, a més, en els propers mesos el conte s’editi també en un format interactiu.

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

  900 701 127

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas