Asset Publisher

PALMA CONMEMORA EL CENTENARIO DEL TRANSPORTE PÚBLICO

NEWS

30 Jun 2016

PALMA CONMEMORA EL CENTENARIO DEL TRANSPORTE PÚBLICO
El jueves 30 de junio, a las 19,30h en el Parc de la Mar (entrando por Avda. Antoni Maura), se celebra el acto institucional de inauguración del centenario.
L’1 de juliol de 1916, va tenir lloc a Palma un esdeveniment històric de primera magnitud; la inauguració del tramvia elèctric. Fa doncs cent anys que el transport públic modern es va establir a la nostra ciutat, facilitant una mobilitat de la ciutadania, més ràpida i còmoda, convertint-se llavors i fins als nostres dies en un servei públic essencial pel progrés de Palma.
L’Ajuntament de Palma, juntament amb l’EMT, aprofitarà aquesta celebració per posar al centre d’atenció municipal al transport públic de la ciutat durant tot un any, amb multitud d’accions i esdeveniments, culturals, formatius, esportius, reflexionant junts sobre la mobilitat del futur en una ciutat canviant que progressa i requereix noves i modernes formes de transport, on prevalguin mitjans més sostenibles, còmodes, ràpids i econòmics que el cotxe particular. La història del transport públic és la mateixa història moderna de Palma. Sempre ens ha acompanyat i per les seves finestres hem vist la vida de la ciutat passar. Palma dóna la benvinguda a la celebració del centenari del transport públic.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas