Asset Publisher

L’EMT millora des d’avui la freqüència del Transport a la Demanda fins a Son Gual i incorpora noves aturades

NEWS

24 Feb 2021

L’EMT millora des d’avui la freqüència del Transport a la Demanda fins a Son Gual i incorpora noves aturades
L’EMT millora des d’avui la freqüència del Transport a la Demanda fins a Son Gual i incorpora noves aturades

Avui entren en vigor un conjunt de millores fruit del procés d’escolta activa entre EMT i entitats veïnals i el TaD de la L14 incorpora noves aturades entre Son Gual-Sant Jordi-Sa Casablanca i Son Ferriol.

Avui entren en vigor les millores del servei de TaD (Transport a Demanda) a la zona de Son Gual que fa unes setmanes es varen exposar des de l’EMT a l’Associació de veïns de Son Gual.

Així, des d’avui, el servei de TaD a la zona de Son Gual incorpora noves aturades: Sa Casablanca i Son Ferriol a l’antiga carretera de Manacor com a nou punt de transbordament on s’aturen les línies 14, 27 i 28 de l’EMT, addicionals a les ja existents de Sant Jordi, Centre de Salut de Son Ferriol i Hospital Son Llàtzer.

A més, es millora a mitja hora la freqüència de pas, de dilluns a divendres i dissabte al matí, que fins ara era d’una hora.

A petició dels veïns s’ha simplificat la prestació del servei de Transport a Demanda (TaD) entre Son Gual-Sant Jordi-Sa Casablanca- Son Ferriol i Son Llàtzer mitjançant les noves tecnologies de la mà de l’App Spare. En concret, s’ha suprimit la restricció d’haver de ser residents a la zona de Son Gual que s’havia estipulat fins ara i la necessitat d’haver de disposar d’un tiquet adquirit prèviament a les oficines de l’EMT. Així, a partir d’avui per fer servir aquest servei únicament és necessari tenir Targeta Ciutadana, com a la resta de la xarxa.

Aquest conjunt de canvis al TaD de la zona de Son Gual, com els que entraran en vigor properament a la L9 fins a Son Espanyol, formen part del procés d’escolta activa entre EMT i entitats veïnals engegat des de fa uns mesos amb l’objectiu d’anar millorant algunes incidències i anar consolidant el Pla de retorn de Servei de Transport Públic que es va haver de reformular amb la crisi de la covid-19.

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas