Asset Publisher

L’EMT llança la campanya “Combina Bé”

NEWS

14 Jun 2021

L’EMT llança la campanya “Combina Bé”

Aquesta campanya estarà present a les aturades de bus de diferents punts estratègics i té per objectiu donar a conèixer els aparcaments dissuasius gratuïts i les combinacions fins al centre amb la xarxa de l’EMT

Dalmau: “Aquesta acció s’integra dins el conjunt d’actuacions de Palma Camina i té per objectiu oferir alternatives donar a conèixer alternatives per accedir al centre de Palma amb transport públic”

Visitar nova pàgina: Pàrquings d'intercanvi

Palma, 14 de juny de 2021.-El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, juntament amb el gerent de l’EMT, Mateu Marcus, han presentat avui a l’aturada de bus de l’EMT situada a Son Moix la nova campanya de l’EMT que duu per títol “Combina B” i que té per objectiu donar a conèixer els quatre aparcaments dissuasius gratuïts situats a Son Moix, Son Sardina, Son Fuster i Son Gibert i quines són les opcions per deixar el cotxe i desplaçar-se des d’allà fins el centre de la ciutat amb la xarxa de l’EMT.

Aquesta és la primera de les campanyes que l’EMT engegarà en els propers mesos per donar a conèixer les avantatges individuals i col·lectives de l’ús del transport col·lectiu i oferir alternatives a la ciutadania a l’accés al centre en vehicle privat. “Amb aquesta campanya volem donar a conèixer els aparcaments dissuasius de Palma i les seves combinacions amb bus fins el centre; és una acció que s’integra al pla de Palma Camina que ens demanda oferir alternatives d’accés al centre amb transport públic per pacificar el trànsit i poder anar recuperant espais públics per la ciutadania”, ha explicat Dalmau.

Així, durant els propers dies més de 20 aturades de l’EMT situades a punts estratègics com ara plaça d’Espanya, avingudes, Instituts, i altres punts de Palma es vinilaran amb la nova imatge que duu per títol “ Combina Bé!, Aparca bé i baixa el fum” , que estarà present també a diferents busos i es donarà a conèixer a traves de les xarxes socials amb un vídeo.

Aquesta campanya vol donar a conèixer de forma amable aquesta opció de transport que és més sostenible i permet deixar el vehicle privat a quatre aparcaments dissuasius gratuïts situats a tota la corona de Palma i de fàcil accés amb vehicle des dels municipis de Calvià, Andratx, Valldemossa, Sóller o Marratxí. “Amb aquesta campanya volem continuar fomentant des de l’àrea de Mobilitat Sostenible una modalitat que combina cotxe + transport públic i evita desplaçaments en vehicle privat fins el centre de Palma, afavorint així una mobilitat més sostenible i saludable des de tota l’àrea metropolitana fins el centre”, ha explicat el regidor, que ha recordat que una de les principals línies d’acció del model e mobilitat és minvar el número de vehicles que accedeixen al centre de Palma oferint alternatives i donant-les a conèixer entre la ciutadania.

Cal recordar que el passat mes de maig es donà a conèixer la xarxa d’aparcament dissuasius de Palma que consta de tres aparcaments de amb preus reduïts gestionats per la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (SMAP) situats al carrer Manacor i a sa Riera i quatre aparcaments gratuïts:

 

​​​​​​​

  • Son Moix: disposa d’un total de 348 places . S’ha senyalitzat indicant els horaris d’obertura (de dilluns a dissabte de 8 a 22 hores i festius de 8 a 15 hores) i el temps estimat d’arribada al centre combinant diferents modalitats de transport. Línies 6 i 8 de l’EMT (10 minuts), carril bici (12 minuts)
  • Son Sardina: aparcament gratuït obert 24 hores amb connexió amb la L12 de l’EMT. Permet arribar al centre en 10 minuts en Metro, en 20 minuts emprant la L12 de l’EMT i en 24 minuts en bici.
  • Son Fuster: aparcament de 900 places gratuït amb connexió al centre de Palma amb la L10 de l’EMT (10 minuts), Metro (6 minuts) i bici (12 minuts)
  • Son Gibert: aparcament gratuït obert 24 hores amb 124 places amb connexió al centre a través de la bici (13 minuts) i les línies L5, L27, L28, L27 i L34 de l’EMT (20 minuts)

 

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas