Asset Publisher

La EMT instalará 30 bancos en diferentes paradas

NEWS

21 Aug 2018

La EMT instalará 30 bancos en diferentes paradas
Joan Ferrer: "La accesibilidad es una responsabilidad transversal de todas las áreas. Desde la EMT también trabajamos en este sentido mejorando la comodidad de las paradas "

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha començat a instal·lar bancs a diferents aturades. En concret, es tracta de bancs cedits per l’àrea d’Infraestructures i que ja s’han col·locat a quinze punts on s’havien sol·licitat per part dels usuaris com ara carrer Jacint Verdaguer, Antoni Marqués, Monsenyor Palmer, Indalecio Prieto o Cardenal Rossell, entre d’altres.

 

Amb aquesta mesura des de l’EMT es realitza una aposta per l’accessibilitat. “L’accessibilitat és una responsabilitat transversal des de totes les àrees. Des de l’EMT també treballam en aquest sentit millorant la comoditat de les aturades”, apunta el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, que recorda que el dret a la mobilitat va acompanyat del dret a l’accessibilitat.  En aquest sentit Ferrer recorda que “les persones majors i altres col·lectius que necessiten seure’es per esperar el bus són una prioritat. Treballam per a ells i aquest esforç s’ha fet precisament per atendre les seves necessitats” explica.

 

Així, els bancs que ara s’estan començant a col·locar s’ubiquen a aturades on, donat que no es registra una gran afluència de passatgers, no hi ha de marquesina. Així mateix,  s’estan col·locant bancs a indrets amb marquesina però on pel fet de registrar una major afluència d’usuaris era necessari ampliar l’espai per poder esperar el bus assegut. Aquest és el cas de l’auturada de l’Hospital de Son Llàtzer, on també s’ha habilitat un banc per ampliar l’espai i millorar la comoditat dels usuaris.

 

Des de l’EMT es continuarà fent feina en la millora dels bancs per aturades, marquesines per a protegir del sol i la pluja i amb plataformes per tal de millorar l’entrada dels usuaris dins el bus.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas