Asset Publisher

L’EMT habilita un servei especial per accedir al cementiri els dies 30, 31 i 1 de novembre amb motiu de Tots Sants

NEWS

23 Oct 2020

L’EMT habilita un servei especial per accedir al cementiri els dies 30, 31 i 1 de novembre amb motiu de Tots Sants
L’EMT habilita un servei especial per accedir al cementiri els dies 30, 31 i 1 de novembre amb motiu de Tots Sants

L’Ajuntament recorda que enguany amb motiu del a covid-19 només podran accedir al cementiri les persones hagin obtingut cita prèvia a traves de la web www.efm.es 

 

Amb aquest servei especial de l’EMT vol afavorir l’accés al cementiri amb transport públic durant aquests tres dies 

 

Palma, 26 d’octubre de 2020.-

Amb motiu de la celebració de Tots Sants l’Empresa Municipal de Transports ha habilitat des de divendres dia 30 i  durant dissabte 31 i diumenge dia 1 de novembre un servei especial de bus. Amb aquesta mesura l’EMT i l’Ajuntament de Palma volen afavorir l’accés al cementiri amb transport públic.  

 

Aquest servei especial  realitzarà un recorregut circular amb l’aturada del carrer Sindicat com a punt de sortida. Així, la línea especial per a Tots Sants efectuarà aturades als Grans Magatzems, plaça d’Espanya, avinguda Alemanya-Compte Sallent, General Riera-Ticià, General Riera-s’Escorxador, General Riera-Escola Costa i Llobera, velòdrom Illes Balears, dos punts del cementiri i la rotonda de Can Valero-Camí dels Reis.  

 

L’interval mitjà de pas per parada serà de 20 minuts. Les primeres sortides del servei especial Tots Sants des del carrer Sindicat estan programades a les 07:40 hores i des de Can Valero a les 07:55 i les darreres sorties s’efecturan a les 20.55 des de Sindicat i a les 21.10 des de Can Valero, coincidint amb els horaris de visita que ha habilitat l’Empresa Funerària Muncipal

 

Cal recordar que enguany, amb motiu de la crisi sanitària de la covid-19  i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions al cementiri municipal, des de l’Ajuntament s’ha fet una convidada a la ciutadania a commemorar Tots Sant qualsevol dia de l’any. Des de l’Empresa Funerària Municipal recorden que, amb l’objectiu de complir amb els aforaments permesos, per accedir al cementiri durant aquests tres dies caldrà disposar de cita prèvia. La cita prèvia per poder accedir al cementiri s’obté a traves de la pàgina web www.efm.es emplenant un formulari i indicant el torn i la zona a la qual se vol accedir.  

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas