Asset Publisher

La EMT pone en marcha una campaña para promover unas buenas pautas dentro del autobús

NEWS

01 Dec 2017

La EMT pone en marcha una campaña para promover unas buenas pautas dentro del autobús
Desde hoy se repartirán 14.000 dípticos que se han elaborado con la colaboración de la aseguradora Willis Towers Watson

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT), en col·laboració amb la companyia d’assegurances Willis Towers Watson, engeguen una campanya que té com a objectiu principal la promoció d’unes bones pautes en l'ús habitual del transport públic que suposin una prevenció a l'hora d'evitar els accidents més comuns, com, per exemple, caigudes a l'interior o quan es baixa de l’autobús i, també, recomanacions per promoure un bon comportament dins l’autobús.

 

Des d’avui i fins el 22 de desembre, vuit informadors repartiran entre els usuaris de les distintes línies de l’EMT, tant aquells que es troben a les parades com a l’interior dels busos, un total de 14.000 díptics centrats en sis ítems: abans de pujar al bus, a l’interior, persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes, en baixar i cotxets de bebè. A cada un dels àmbits es donen consells i recomanacions com, per exemple, que s’ha de cedir l’espai i el pas a les persones en cadira de rodes o als cotxets de bebès, entre d’altres.

 

Aquesta nova iniciativa reforça les diferents fases de promoció d'un bon ús del transport públic, engegades per l'EMT els últims dos anys.

Attatched documents

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas