Asset Publisher

L’EMT amplia el serveis de Transport a la Demanda fins a Son Gual i Puntiró durant els caps de setmana i suma aturades a la carretera de Sineu entre Son Llàtzer i la Ma-30

NEWS

02 Jul 2021

L’EMT amplia el serveis de Transport a la Demanda fins a Son Gual i Puntiró durant els caps de setmana i suma aturades a la carretera de Sineu entre Son Llàtzer i la Ma-30

Dalmau: “Continuam implantant petites millores, fruit d’un procés d’escolta activa amb entitats veïnals, Districte i empresa que ens permeten descobrir i atendre noves demandes de transport públic que fan que l’EMT connecti millor les barriades”

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) continua incorporant millores fruit del procés d’escolta activa entre l’empresa púlbica, Districtes i entitats veïnals de Palma.

Així, des d’aquest cap de setmana i atenent diferents demandes d’usuaris i veïns, l’EMT millora les freqüències i amplia l’horari de prestació del servei de Transport a la Demanda a les zones de Son Gual i Puntiró i suma noves aturades a la carretera de Sineu entre Son Llàtzer i la Ma-30.

Les millores que s’incorporen aquestes dies són les següents:

  • Tad Son Gual: des d’aquest cap de setmana el servei de Transport a la Demanda (Tad) que només es prestava fins el dissabte al matí s’amplia als dissabtes horabaixa i als diumenges matí i horabaixa. Amb aquest increment de servei s’atén una petició formulada per l’Associació de veïns de Son Gual i la Federació de Veïns de Palma a l’EMT.
  • Tad 7 Puntiró: des d’aquest cap de setmana aquest servei de transport a la demanda es prestarà durant tot el cap de setmana cada mitja hora enlloc de cada 60 minuts. Amb aquesta millora s’atén una petició formulada per diferents veïns.
  • Tad 28: s’incorporen dues aturades noves a la carretera vella de Sineu entre Son Llàtzer i la Ma-30, una a Son Llinàs i una altre a la carretera vella de Sineu amb el camí de Moliners. Així, des d’aquestes aturades els usuaris poden accedir a l’Hospital de Son Llàtzer o al centre de salut de Son Ferriol, on disposen de connexions amb la xarxa de servei regular de l’EMT. Els horaris d’aquest servei són de dilluns a diumenge entre les 7 i les 21.30 hores.

Per altre banda, i amb l’objectiu d’anar millorant la prestació del servei de Transport la Demanda i apostar per la sostenibilitat de la flota, l’EMT ha licitat l’adquisició de quatre furgonetes propulsades amb gas (Pressupost i característiques/accessibilitat, etc).

En aquest sentit, l’adquisició d’aquests nous vehicles permetrà millorar la prestació d’aquest servei que s’ha anat consolidant per connectar determinats barris de Palma.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas