Asset Publisher

L’EMT amplia des d’aquesta setmana el recorregut de la línea A2 i arriba fins a Llucmajor

AKTUELLES

03 Aug 2021

L’EMT amplia des d’aquesta setmana el recorregut de la línea A2 i arriba fins a Llucmajor
L’EMT amplia des d’aquesta setmana el recorregut de la línea A2 i arriba fins a Llucmajor

Aquesta ampliació forma part de l’estratègia d’integració metropolitana de línees i és possible gràcies a la feina conjunta entre l’EMT i el Consorci de Transports de Mallorca

Des demà l’EMT repartirà fins a 20.000 fulletons informatius explicant l’ampliació d’aquesta línea

Dalmau: “Hi ha 7 aturades que s’atraquen a l’entorn urbà de s’Arenal i donam servei i una connexió cap a l’Aeorport i també cap a tota la xarxa de l’EMT de Palma des d’aquesta zona de s’Arenal”

 

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el regidor de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Rodrigo Romero, la directora general de l’àrea, Irene Nombela, el gerent de l’EMT, Mateu Marcús, el gerent del Consorci de Transports de Mallorca,

Dalmau ha explicat que importància que té que la A2 hagi pogut travessar el torrent dels jueus. “Hi ha 7 aturades que s’atraquen a l’entorn urbà de s’Arenal i donam servei i una connexió cap a l’Aeorport i també cap a tota la xarxa de l’EMT de Palma des d’aquesta zona de s’Arenal” ha explicat Dalmau, que ha comprovat in situ la “bona acceptació” que està tenint aquesta ampliació de servei i ha agraït la feina del Consorci de Transports de Mallorca per fer possible aquesta nova connexió.

Lliteras, per la seva banda, ha explicat que és “una millora molt important pel que fa al transport públic de la zona”. “És una petició dels hotelers de Platja de Palma tant a Palma com a Llucmajor ja que per a nosaltres és una zona única i ara veiem que és una realitat que millora la comunicació i el transport públic tant pels residents com pels residents” ha explicat.

 

Autorització Consell Balear de Transports Terrestres

Aquesta ampliació de recorregut ha estat possible gràcies a l’autorització del Consell Balear de Transports Terrrestres i és fruit de l’acord entre l’EMT i el Consorci de Transports de les Illes Balears.

Aquest acord per ampliar el recorregut d’aquesta línea de l’EMT forma part de l’estratègia d’ampliació dels serveis metropolitans als municipis de l’entorn de Palma, ampliant així el recorregut de la Línea A2 per donar servei dins l’Arenal de Llucmajor i atenent així una demanda dels residents d’aquesta zona i del sector turístic i hoteler de Platja de Palma.

A més, aquesta aposta és una passa més cap a la integració metropolitana de línees en la qual estan treballant de la mà el del Consorci de Transports de Mallorca i l’EMT i cap a la integració tarifària.

Des d’aquesta mateixa setmana se sumen a la A2 (Aeorport-s’Arenal) set noves aturades entre el Torrent dels Jueus i el carrer Dragonera:

  • Es Republicans/Club Nàutic
  • Dragonera/Sant Bartomeu
  • s’Arenal/Llucmajor
  • Europa/Antoni Galmès
  • Europa/Sant Bartomeu
  • Trencadors/Oficina de Turisme
  • Trencadors/Sant Cristòfol

Aquests dies l’EMT distribuirà 20.000 fulletons informant de les noves aturades de la línea A2 a traves de OACs de l’Ajuntament i dels hotels de Platja de Palma.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas