Editor de continguts

El centre de vaccinació de Son Espases està connectat amb 5 línies de l’EMT

NOTÍCIES

02 de juny 2021

El centre de vaccinació de Son Espases està connectat amb 5 línies de l’EMT

L’EMT recorda que les línees L6, L20, L29, L33, L39 donen accés directe a l’Hospital de Son Espases on des d’avui el Govern ha habilitat sis línies de vaccinació obertes per a completar la pauta amb AstraZeneca als menors de 60 anys.

Els altres dos punts de vaccinació de Palma, situats a Son Dureta i al poliesportiu Germans Escales, estan connectats amb diferents línies de l’EMT.

 

L’Empresa Municipal de Transports recorda que hi ha sis línies de l’EMT que connecten diferents punts de la ciutat amb l’Hospital de Son Espases, on des d’avui la Conselleria de Sanitat i Consum ha habilitat sis noves línies de vaccinació per a completar la pauta dels menors de 60 anys que ja han rebut una primera dosis amb AstraZenaeca amb la previsió d’atendre de forma diària 1.300 persones de dilluns a divendres.

Les línies que connecten diferents punts de la ciutat amb Son Espases són la L6 Son Espases-Sindicat; la L20 Portopí-Son Espases, la L29 Son Espases-plaça Progrés, la L33 Son Espases-son Fuster i la L39 Son Espases-Palau de Congressos.

 

Línies que arriben a Son Dureta i Germans Escales.

L’EMT recorda que, a més, amb l’objectiu d’afavorir els desplaçaments als altres dos punts de vaccinació de Palma situats a Son Dureta i al poliesportiu Germans Escales, s’han afegit dues aturades temporals per tal de que la L29 disposi d’una aturada propera a Son Dureta. A més, les línies L46 i L47 Gènova- La Bonanova –Sindicat uneixen el centre de Palma amb Son Dureta amb una freqüència de pas de vint minuts.

Per altra banda, el centre de vacunació situat al poliesportiu Germans Escales, està connectat amb el centre de Palma i els barris de Ponent i Llevant amb la L5 (es Rafal Nou-Plaça Progrés) que té una freqüència de pas de 8 minuts i una aturada, la número 32 Poliesportiu Germans Escales, situada a tres minuts a peu del centre de vacunació.

A més, les línies 27 i 28 que realitzen un recorregut circular fins a l’Hospital de Son Llàtzer amb una aturada situada també a tres minuts a peu del poliesportiu.

Des de l’EMT recorden que la totalitat de la flota està equipada amb mampares, dispensadors de gel hidroalcohòlic homologats per els autoritats sanitàries a les entrades dels busos i que els vehicles viatgen amb les finestres obertes per afavorir la circulació d’aire.

 

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas