Editor de continguts

La targeta ciutadana es pot recarregar en més de 200 punts de Palma

NOTÍCIES

07 de jul. 2017

La targeta ciutadana es pot recarregar en més de 200 punts de Palma
Una de les imatges promocionals de la targeta ciutadana

La plana web de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) disposa d’un mapa interactiu on es veuen tots els punts de recàrrega de la targeta ciutadana que hi ha a Palma. En total, a dia d’avui la targeta ciutadana es pot recarregar a papereries, quioscs, tendes d’alimentació o locutoris, entre d’altres, que sumen 211 llocs diferents. Aquesta informació es pot consultar al llistat de punts.

 

“Volem enviar un missatge de tranquil·litat perquè el servei està més que garantit”, ha explicat el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer. El regidor ha lamentat la decisió dels estanquers de no seguir recarregant la targeta ciutadana. “Estam oberts a col·laborar amb ells, hem de treballar plegats per millorar les condicions de l’actual contracte i, sobretot, tractar les millores que es poden introduir al proper”, segons Ferrer.

 

Ferrer ha recordat que l’actual contracte té l’obligació de mantenir un mínim de 200 punts de recàrrega. “No podem rompre un contracte en vigor que acaba a principis de 2019”, ha afirmat Ferrer. Aquests dies s’ha fet una comprovació dels datàfons que estaven actius i s’ha comprovat que una vintena d’estancs no els estan fent servir. Davant aquest fet, des de l’EMT s’ha donat l’ordre que aquells punts que fan recàrregues facin més visibles els cartells que anuncien el servei. A més, si finalment els 50 estancs es donen de baixa del servei, es demanarà a l’empresa concessionària que cerqui nous establiments per arribar fins als 200.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas