Editor de continguts

La Setmana Europea de la Mobilitat buidarà de cotxes i omplirà d'activitats els carrers de Palma

NOTÍCIES

10 de set. 2018

La Setmana Europea de la Mobilitat buidarà de cotxes i omplirà d'activitats els carrers de Palma
Ferrer: "Organitzam el màxim d'activitats per a tots els públics i a diferents barriades per contagiar al màxim l'aposta per la mobilitat sostenible”

El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat pel regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, la directora general de Mobilitat, Patricia López i el director general de Mobilitat i Transports del Govern Balear, Jaume Mateu, han presentat avui els actes i activitats organitzats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre.

Com altres anys, hi haurà actes programats que abracen més enllà dels dies oficials de la setmana. Així, dia 14 tindrà lloc la primera activitat amb la inauguració de l'exposició del Vehicle Elèctric en el Parc de la Mar. Dia 3 de novembre, amb l'emissió en directe des d'una línia de bus de l'EMT del programa d'IB3 Ràdio Font de misteris es tancaran les activitats previstes.

Com ha explicat Joan Ferrer, "organitzam el màxim d'activitats possibles, dirigides a tots els públics i que se celebraran a diferents barriades de la ciutat per contagiar al màxim de la ciutadania l'aposta per la mobilitat sostenible".

El regidor també ha explicat que els dies més importants seran el dissabte 15 de setembre, "amb la Gran Diada de la Mobilitat que se celebrarà en el carrer Unió i que per aquest motiu romandrà tancat al trànsit de vehicles de les 10 a les 21 hores".

L'altre dia important serà el dissabte 22 de setembre, Dia Europeu sense Cotxes. Al llarg d'aquest dia no es podrà aparcar a la zona ORA, excepte residents acreditats i vehicles autoritzats. Aquest dia els aparcaments dissuasius del carrer de Manacor, Sa Riera i Marquès de la Sénia seran gratuïts i també hi haurà incentius per a viatjar en busos de l'EMT, Metro i tren. Aquest dia coincidirà, a més, amb la celebració de la Nit de l'Art.

El batle, per la seva banda, ha defensat que "l'aposta per la mobilitat sostenible no té marxa enrere a la nostra ciutat".

Documents adjunts

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas