Editor de continguts

La línea 2 donarà servei els diumenges i festius d’obertura comercial durant el Nadal

NOTÍCIES

15 de des. 2017

La línea 2 donarà servei els diumenges i festius d’obertura comercial durant el Nadal
Ferrer: “Volem que la ciutadania es desplaci al centre en transport públic per fer les seves compres nadalenques”

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha decidit ampliar el servei de la línia 2 durant aquestes festes. D’aquesta manera, els diumenges i festius d'obertura de comerços la ruta estarà operativa no com fins ara, que no donava servei. La mesura s’aplicarà els dies 17, 24, 31 de desembre i 7 de gener, dia en què comencen les rebaixes. El preu del bitllet serà l'habitual.

 

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha recordat que aquesta modificació té com a objectiu “potenciar el petit comerç”. “Volem que la ciutadania es desplaci al centre en transport públic per fer les seves compres nadalenques, d’aquí aquesta modificació”, ha explicat Ferrer. La línea 2 tindrà una freqüència de 30 minuts de les 8 a les 15 hores i, a partir de les 15 hores i fins a les 21, passarà cada 15 minuts.

 

Per reforçar encara més el servei aquests dies, l'empresa incorporarà a la línia 5 (Es Rafal Nou-Son Dureta), línia 7 (Son Rapinya-Son Gotleu) i línia 8 (Son Roca), tots els autobusos articulats disponibles. Aquesta mesura complementa la campanya de Nadal que la Societat Municipal de Transports i Projectes (Smap) i l’EMT han engegat amb la col·laboració de Pimeco i Afedeco. L’Smap va entregar a Afedeco i Pimeco 4.200 tiquets, 2.100 per associació, amb un 50 per cent de descompte que permeten estacionar als set aparcaments municipals que disposen de rotació.  A més, els usuaris que presentin el tiquet a la cabina de control dels aparcaments de Manacor i Parc de la Riera rebran un tiquet d’anada i tornada gratuït per fer ús de les línies 2, 7 (Son Rapinya – Son Gotleu) i 14 (Son Ferriol).

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas