Editor de continguts

La línea 1 de l’EMT que uneix el port amb l’aeroport donarà servei les 24 hores tots els dies de la setmana

NOTÍCIES

28 de juny 2017

La línea 1 de l’EMT que uneix el port amb l’aeroport donarà servei les 24 hores tots els dies de la setmana
És la primera vegada que una ruta de l’EMT està operativa durant tot el dia, diumenges i festius inclosos

A partir d’aquest dissabte 1 de juliol, la línea 1 de l’Empresa Municipal de Transports de Palma que uneix el port i l’aeroport donarà servei les 24 hores. Aquesta mesura estarà en vigor durant juliol i agost i, depenent de com funcioni, s’estudiarà ampliar-ho més mesos. És la primera vegada que una ruta de l’EMT està operativa durant tot el dia.

 

Amb aquesta mesura es vol donar resposta a les peticions que els treballadors i treballadores de l’aeroport havien traslladat a l’EMT, a qui demanaven des de fa molt una ampliació de l’horari de la línea 1 per poder anar a fer feina en autobús. A més, la previsió d’una temporada turística rècord recomanava una ampliació del servei que ofereix la línea 1.

 

Fins ara, de dilluns a dissabte la línea 1 començava el servei des del port a les  5:35 del matí i acabava a les 2 hores de la matinada, mentre que des de l'aeroport iniciava ruta a les 6 i acabava a les 1:45 hores. Els diumenges i festius, començava a l’aeroport a les 6 i finalitzava a  les 1:10 hores i al port, de les 5:35 a la 1 de la matinada. Amb la modificació, s’incorporen tres sortides més des del port i cinc des de l’aeroport, un canvi que permet que en aquelles hores que fins ara no hi havia servei s’afegeixi un bus cada hora. Així, a partir de juliol s’ampliarà l’horari amb les següents sortides:

 

  • Dic de l’Oest:   3:00      4:00       5:00

 

  • Aeroport:    2:00       3:00       4:00       5:00       5:45

 

Amb la modificació es millorarà no només el servei nocturn, si no, també, aquell que es presta els diumenges i festius ja que mantindran les mateixes sortides de vespre que un dia entre setmana.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas