Editor de continguts

L’entrada als busos de l’EMT es realitza des de demà per la porta de davant i es recorda que és obligatori pujar amb mascareta

NOTÍCIES

04 de maig 2020

L’entrada als busos de l’EMT es realitza des de demà per la porta de davant i es recorda que és obligatori pujar amb mascareta

Palma, 4 de maig de 2020.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) recorda que per tal de pujar al bus és obligatori portar mascareta, per tant, no es podrà accedir al bus sense portar-la, tal i com estipula l’Ordre Ministerial publicada per el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda.

Així mateix, des d’aquesta setmana, i durant la denominada fase 0 de la desescalada,  l’aforament permès als busos passa a ser del 50% (fins ara era d’un 33%). Precisament per tal de controlar millor l’aforament dels vehicles des d’avui l’entrada al bus s’efectuarà obligatòriament per la porta de davant. Cal recordar que durant el darrer mes i mig  les entrades al bus s’han realitzat per la porta del darrera.

A partir del proper 11 de maig, l’oficina de l’EMT a Palma tornarà a obrir les seves portes per a que els ciutadans puguin tornar a fer els seus tràmits de Targeta Ciutadana. Seguint la normativa d’aplicació, només s’atendrà als ciutadans amb cita prèvia, que es pot concertar a les webs citaprevia.emtpalma.cat i citaprevia.emtpalma.es.

L’EMT recorda que és obligatori abonar el trajecte i recomana continuar validant els viatges mitjançant la targeta ciutadana o BONO10 per afavorir el distanciament social. A partir d’aquesta setmana es permet excepcionalment el pagament en metàl·lic del bitllet però es recomana a la ciutadania aportar l’import exacte. Recordem que l’import del bitllet senzill és de 2€.

En aquest sentit, es recorda que hi ha un total de 100 establiments oberts on efectuar recàrregues i adquirir targetes i que el llistat d’establiments es pot consultar al següent espai de la web:  HYPERLINK "http://www.emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega" http://www.emtpalma.cat/ca/punts-de-recarrega. Aquest llistat s’actualitza diàriament.

Cal recordar que tots els busos de l’EMT es netegen diàriament amb productes desinfectants des de principis de març, intensificant especialment la neteja de punts com validadores, botoneres, barres i altres elements interiors. Així mateix, els busos circulen amb les finestres obertes per intensificar la renovació de l’aire interior.

A partir d’aquesta setmana s’augmentaran progressivament les freqüències dels busos per adequar-se a l’augment de la demanda dels serveis. Tota la informació actualitzada dels horaris es pot trobar al següent enllaç

 

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas