Editor de continguts

L’EMT posa en marxa la campanya ‘Cediu-me el pas’

NOTÍCIES

10 de nov. 2017

L’EMT posa en marxa la campanya ‘Cediu-me el pas’
Ferrer: “Recordam a tots els usuaris de vehicle a motor que, sempre que sigui possible, el transport públic té prioritat de pas quan surt de la parada”

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) posa en marxa la campanya “Cediu-me el pas”, mitjançant la qual es demana la col·laboració dels conductors en el moment en què l’autobús deixa la parada per incorporar-se de nou a la circulació. La iniciativa comença avui i té una durada de dos mesos.

 

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, “Es tracta de millorar la convivència de l’EMT amb la resta de vehicles que comparteixen els vials de la nostra ciutat”. “Recordar a tots els usuaris de vehicle a motor que, sempre que sigui possible, el transport públic té prioritat de pas quan surt de la parada”, ha resumit Ferrer. El regidor ha remarcat que amb la campanya allò que es demana “a la resta d’usuaris de la via és que han de tenir aquesta consciència i aquest plus de civisme”. “És important que el transport públic es pugui tornar a incorporar al seu recorregut de forma segura tot cedint-li el pas”, ha assegurat Ferrer.

 

La campanya comença avui i tindrà una durada de 2 mesos. Consistirà en tres trasseres de busos que circularan per les diferents línies. També es farà una campanya a través de les xarxes socials. A més, una part de la campanya quedarà fixa, per sempre, ja que es col·locaran uns adhesius a la part del darrere de tota la flota d’autobusos, formada per 177 vehicles a dia d’avui, amb l’eslògan “Cediu-me el pas”. Es situaran o al para-xocs o a dalt entre el número de línea i l’intermitent, depenent del model.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas