Editor de continguts

L'EMT llança una campanya d'informació dels punts de recàrrega de targeta ciutadana

NOTÍCIES

09 d’ag. 2017

L'EMT llança una campanya d'informació dels punts de recàrrega de targeta ciutadana
Una app web mostrarà els comerços més propers que ofereixen aquest servei i també hi haurà informació directa per telèfon

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de l’Ajuntament de Palma inicia avui una completa campanya de comunicació dels punts de recàrrega de la targeta ciutadana que estan actius. Mitjançant una aplicació web específica, els ciutadans podran ser informats dels cinc punts de recàrrega més propers a una localització concreta (adreça, codi postal) que indiquin. La app web es promocionarà a través d'un codi QR i una direcció web (http://emtpalma.prepay.es/).

 

A partir d’ara, l’EMT també ofereix als ciutadans la possibilitat d'informar-se a través del telèfon 971 942 370 dels punts de recàrrega existents.

 

La campanya de comunicació consta de:

• Adhesius en tots els autobusos de la flota en servei (175)

• Adhesius en les principals parades

• Cartells en les oficines d'atenció al públic del Ajuntament i oficines de l'EMT.

• Bàner en pàgina web de l'EMT (ja actiu www.emtpalma.es )

• Campaña en xarxes socials, Facebook i twitter.

 

Actualment hi ha uns 200 punts de recàrrega de targeta, “sense els estancs que han decidit no prestar aquest servei, ja que el servei de recarrega de la targeta ciutadana es realitza en tot tipus d'establiments comercials i per tant està garantit”, ha assegurat el gerent de l’EMT, Mateu Marcús.

 

Es recarreguen targetes en tot tipus d'establiments, com papereries, quioscs de premsa, tendes d'alimentació, locutoris, basars, farmàcies, llibreries i perruqueries, a més de les 10 màquines de auto-recàrrega situades a diferents parades (Parada 048 - Grans Magatzems Avinguda Alexandre Rosselló, 10, Parada 052 - Plaça del Mercat, Plaça del Mercat, 11, Parada 054 - Avinguda Jaume III, Avinguda Jaume III, 22, Parada 094 - Porto Pi, Avinguda Joan Miró, 190, Parada 1075 - Son Espases, Consultes externes, Carretera Valldemossa, 79, Parada 219 - Plaça d'Espanya-Estació, Plaça Espanya (Estació), Parada 452 – Avinguda Gabriel Alomar, Avinguda Gabriel Alomar, 1, Parada 455 - Plaça d'Espanya-Monument, Plaça Espanya (Monument), Parada 547 - Aeroport arribades, Edifici Aeroport arribades, Parada 981 - Avinguda d'Alemanya, Avinguda Alemanya, 3.

 

Com ha explicat el gerent de l’EMT, Mateu Marcús, “els estanquers que no estan avui recarregant targetes ciutadanes suposen només el 18% del total de comerços que presten en l'actualitat aquest servei. Des que va començar la reivindicació dels estanquers ja hem recuperat gairebé el 70% dels punts de recàrrega perduts, i seguirem en aquesta línia fins a compensar-los a tots”.

 

“Adherir-se com a comerç a la recàrrega de targeta ciutadana és voluntari, i es fa sota les condicions d'un contracte que es va signar en l'anterior legislatura i finalitza a principis de 2019, on l'empresa adjudicatària negocia amb els comerços la comissió per targeta recarregada” ha afirmat el gerent.

 

“Des de l'EMT es lamenta la decisió dels estanquers de no seguir recarregant la targeta ciutadana. Estem oberts a col·laborar amb ells i treballar junts per tractar les millores que es poden introduir en el proper contracte. Els demanem que no facin efectiva la devolució de les màquines, tinguin una mica més de paciència i es negociïn millores amb el contractista”, ha explicat Mateu Marcús.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas