Editor de continguts

L’EMT llança la segona fase de la campanya informativa per promoure el bon ús del transport públic

NOTÍCIES

06 d’oct. 2017

L’EMT llança la segona fase de la campanya informativa per promoure el bon ús del transport públic
Es reforcen normes com la de passar a la part del darrere de l’autobús o la d’aixecar la mà a la parada perquè el bus s’aturi

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha posat en marxa la segona fase de la campanya per promoure el bon ús del transport públic. La campanya informativa té com a objectiu recordar tant als residents com als turistes les normes d’ús que s’han de seguir dins els autobusos municipals.

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha assegurat que aquesta nova iniciativa ara “es podrà veure dins els autobusos” amb “missatges són bàsics”. “L’administració ha de fer feina i seguir impulsant el transport públic, això és el que estam fent, però també entenem que hi ha d’haver una tasca de corresponsabilitat per part de l’usuari”, ha assegurat Ferrer. El regidor ha recordat que el comitè d’empresa va formula a la direcció de l’EMT que dugués a terme una campanya sobre bones pràctiques.

En aquesta fase de la campanya utilitzarem un format de comunicació diferent basat en 6 models de targetes tipus “penjolls” amb 12 missatges diferents (2 missatges per targeta), que dóna un total de 1.200 targetes que s'aniran col·locant durant les dues properes setmanes en les barres interiors d'autobusos de les diferents línies de l'EMT.

La iniciativa té una imatge desenfadada per transmetre missatges clars i directes i fàcilment entenedors, segons Ferrer. S’ha publicat en quatre idiomes (català, castellà, anglès i alemany).

Els missatges en els quals s’ha incidit més són:

  • La necessitat de passar a la part del darrere de l’autobús sempre que sigui possible i no quedar-se al davant.
  • Aixecar la mà quan s’estigui esperant el bus a l’aturada per avisar-lo que s’aturi.

Respectar els seients destinats a dones embarassades, gent gran i persones amb mobilitat reduïda.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas