Editor de continguts

L’EMT engega una campanya per promoure unes bones pautes dins l’autobús

NOTÍCIES

01 de des. 2017

L’EMT engega una campanya per promoure unes bones pautes dins l’autobús
Des d’avui es repartiran 14.000 díptics que s’han elaborat amb la col·laboració de l’asseguradora Willis Towers Watson

L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT), en col·laboració amb la companyia d’assegurances Willis Towers Watson, engeguen una campanya que té com a objectiu principal la promoció d’unes bones pautes en l'ús habitual del transport públic que suposin una prevenció a l'hora d'evitar els accidents més comuns, com, per exemple, caigudes a l'interior o quan es baixa de l’autobús i, també, recomanacions per promoure un bon comportament dins l’autobús.

 

Des d’avui i fins el 22 de desembre, vuit informadors repartiran entre els usuaris de les distintes línies de l’EMT, tant aquells que es troben a les parades com a l’interior dels busos, un total de 14.000 díptics centrats en sis ítems: abans de pujar al bus, a l’interior, persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes, en baixar i cotxets de bebè. A cada un dels àmbits es donen consells i recomanacions com, per exemple, que s’ha de cedir l’espai i el pas a les persones en cadira de rodes o als cotxets de bebès, entre d’altres.

 

Aquesta nova iniciativa reforça les diferents fases de promoció d'un bon ús del transport públic, engegades per l'EMT els últims dos anys.

Documents adjunts

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas