Editor de continguts

Els menors de 13 anys ja poden viatjar des d’avui de forma gratuïta a l’EMT

NOTÍCIES

02 de gen. 2017

Els menors de 13 anys ja poden viatjar des d’avui de forma gratuïta a l’EMT
L’Empresa Municipal de Transports ha incrementat la mesura dels 8 fins als 12 anys i beneficiarà als alumnes d’Infantil i Primària

A partir d’avui, tots el nins i nines d’Educació Infantil i Primària, fins els 13 anys, ja poden viatjar de manera gratuïta amb els busos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). D’aquesta manera, a partir del 2017 la gratuïtat ha passat dels 8 anys fins als 12 anys (ambdós inclosos).

 

L’objectiu de la mesura és promoure el transport públic entre els més joves i mentre duen a terme la seva formació acadèmica per, d’aquesta manera, crear uns hàbits d’utilització que en el futur donin com a resultat  un major ús d’aquest mitjà.

 

A més, amb la mesura es pretén arribar a tota l’educació Primària per garantir la gratuïtat durant tot el cicle. Cal recordar que l’actual equip de govern va duplicar per al 2016 la gratuïtat, que va passar dels 4 anys fins als 8 i que ara la triplica. Amb aquest nou increment, es dóna compliment al compromís d’augmentar de forma progressiva la gratuïtat fins a arribar als 16 anys.

 

L’EMT calcula que uns 15.000 joves d’entre 9 i 12 anys (inclosos) es podran beneficiar de la mesura i que són aquells que actualment tenen activada la targeta ciutadana, més els que es donin d’alta. Per poder beneficiar-se de la mesura, s’haurà d’actualitzar el perfil de la targeta ciutadana.

Estático: pie de página

 

  971 214 444

C/ Josep Anselm Clavé 5. 07002 Palma de Mallorca

Logo Ajuntament de Palma
Logo Civitas